Forum Notifications

xInZax

Active Member
Crafter
Dec 16, 2013
444
61
28
#1
Hey Kawohi,

I wasn't sure if this was just set as the default, but I cannot see any new Alerts/Posts for some reason, and all of the threads that I have subscribed too don't send me emails :(

Is it just me? Do I simply have to alter some setting? Please let me know! Thanks :)

*Just as a side note, I do have all alerts checked off as well as email notifications for subscribed threads
 

Ar7ific1al

Active Member
Supporter
Crafter
Dec 15, 2013
985
6
38
26
#2
Alerts work fine for me.

Alerts are received when you're quoted, when you receive a PM, and when someone gives you rep. It's supposed to give you an alert when someone responds to one of your threads, but I don't get any.
 

Nayxerr

mths? I'm Nayxerr now!
Crafter
Dec 16, 2013
625
3
18
21
#4
Doesn't it alert when some post in a thread you created?
 

xInZax

Active Member
Crafter
Dec 16, 2013
444
61
28
#5
Oh, I think you are correct mths. I thought it just alerted you to all threads you have participated in. Thank you for clarifying that though haha. I'm still not getting any notifications through the email though
 

Ar7ific1al

Active Member
Supporter
Crafter
Dec 15, 2013
985
6
38
26
#6
xInZaxx said:
Oh, I think you are correct mths. I thought it just alerted you to all threads you have participated in. Thank you for clarifying that though haha. I'm still not getting any notifications through the email though
Wouldn't be able to tell you anything about that. I don't want emails from every site under the sun, so I disable all that. lol
 

misskoa

addiction.
Staff member
Owner
misskoa
misskoa
Dec 15, 2013
3,051
850
113
#7
Think I forgot to set up the server mail settings. Ill fix that when im back.
 

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)